Youth Global Forum 2017 in Dubai

пред 2 дена - Млади инфо

EYE Call for Programme Contributors

пред 2 дена - Млади инфо

TC: Exploring Holistic Approaches Towards a Culture of Peace

пред една недела - Млади инфо

Yenching Social Innovation Forum 2017 in China

пред една недела - Млади инфо

Хуманитарна акција “Прочитај пријател, запознај книга„

пред 2 недели - Факултети

MOOC “Diffusion and Impact of Internet Voting”

пред 2 недели - Млади инфо

ТОПСИ бруцошка на ФЕИТ

пред 2 недели - Факултети

EU Scheme for Young Professionals in the WB

пред 2 недели - Млади инфо

The Women Deliver Young Leaders Program

пред 2 недели - Млади инфо

International Seminar on European Project Management

пред 3 недели - Млади инфо

Professional English Speaking and Writing Workshop in Amsterdam

пред 3 недели - Млади инфо

11th ASEF Journalists’ Seminar 2017 in Myanmar

пред 4 недели - Млади инфо

Service-Learning Week in Central and Eastern Europe

пред еден месец - Млади инфо

Working with Data for Beginners

пред еден месец - Млади инфо

She Entrepreneurs Leadership Programme 2018 in Sweden

пред еден месец - Млади инфо

FutureLab Europe in Brussels, Belgium

пред еден месец - Млади инфо

Заврши десеттиот Лидер Проект: најдобрата бизнис обука во Македонија која не се купува со пари

пред еден месец - Факултети

Феноменален успех на Пи Ворлд во Светскиот трговски центар во Њујорк

пред еден месец - Факултети

Во организација на Македонија 2025 и Амбасадата на Р.М. во Шведска - Најдобрите практики во обновливи извори на енергија презентирани на бизнис форум во Стокхолм

пред еден месец - Факултети

Трибина: Предизвиците во преведувањето на европските јазици

пред еден месец - Факултети

Youth4Regions Media Programme in Brussels

пред еден месец - Млади инфо

“Lviv International Model United Nations!” Ukraine 2017

пред еден месец - Млади инфо

The Women Deliver Young Leaders Program

пред еден месец - Млади инфо

A Research Introduction to Jewish Life and the Holocaust

пред еден месец - Млади инфо

Art for Advocacy Training in Ohrid, Macedonia

пред еден месец - Млади инфо

Call for Applicants for Stigler Center Journalists in Residence Program

пред еден месец - Млади инфо

IFFR Trainee Project for Young Film Critics in Netherlands

пред еден месец - Млади инфо

Co-Create and Shake it Up! – Diaspora School in Kosovo

пред еден месец - Млади инфо

2017 Facebook Grace Hopper Women in Computing Scholarship

пред 5 месеци - Млади инфо

Summer University Surviving Crises: Central Europe

пред 5 месеци - Млади инфо

Training Course on Human Rights Education and Democratic Citizenship

пред 5 месеци - Млади инфо

2017 ZEIT Stiftung Summer School

пред 5 месеци - Млади инфо

Training Course: Wake up. Act. Change

пред 5 месеци - Млади инфо

Summer School: European Integration and Energy Security

пред 5 месеци - Млади инфо

100 Young European Journalists Workshop

пред 5 месеци - Млади инфо

BorderLab. Borderland Experiences: Conflict, Dialogue, and the Arts

пред 5 месеци - Млади инфо

Co-Opinion II Annual Youth Summit in Istanbul, Turkey

пред 5 месеци - Млади инфо

Talent Meets Bertelsmann 2017

пред 5 месеци - Млади инфо

Kiel International Sea Power – Kiel, Germany

пред 5 месеци - Млади инфо

Visegrad School of Political Studies

пред 6 месеци - Млади инфо

Внесете го вашиот конкурс на GRID.MK
x

Наслов:  

Линк до документот: