Контакт информации

E-mail: jonovski@gmail.com
Телефон: 070/252-989
Адреса: Скопје, 1000, Скопје

За организацијата

Дејност

Хералдика, вексилологија, фалеристика, нобиларистичка

Човечки ресурси

Јован Јоновски-Претседател

Коментари

x