Контакт информации

Веб: www.geo-see.org | E-mail: info.geosee@gmail.com
Телефон: 075/712-998
Адреса: Ул. Џон Кенеди бр. 25/1-3, 1000, Скопје

За организацијата

Дејност

Гео науки и геопросторни податоци и информации

Човечки ресурси

Башким Идризи –Претседател

Коментари

x