Контакт информации

E-mail: fakitka@gmail.com
Телефон: 033/373-212
Адреса: Истибања-Виница, 2312, Истибања-Виница

За организацијата

Дејност

92.32 дејности на посредување во културата и дејност на објектите за култура

Партнерства

И.О.В, Ц.И.О.Ф.Ф. и многу ансамбали и фестивали од светот

Човечки ресурси

Стојко Митковски- Претседател, (Петре Топликлиев- асистент, двајца вработени и над 350 редовни членови)

Материјални ресурси

Канцеларија со комплетна опрема, изложбен простор, сала за проби

Коментари

x