Контакт информации


Телефон: 075/752-746
Адреса: Ул.Димитрија Чуповски бр. 8а, 1000, Скопје

За организацијата

Дејност

94.99 од Решение- Централен Регистар на Р.Македонија

Човечки ресурси

Наташа Пецурова- Претседател, (Игор Христовски – Потпредседател и Моника Маркова- член)

Коментари

x