Контакт информации

E-mail: lilerajcevska@yahoo.com
Телефон: 075/254-454
Адреса: Скопје, 1000, Скопје

За организацијата

Дејност

Медицина и социјална грижа

Човечки ресурси

Лилјана Рајчевска - Претседател

Коментари

x