Контакт информации

Веб: vcs.org.mk | E-mail: nikola@vcs.org.mk
Телефон: 078/323-039
Адреса: Ул.Емил Зола бр 3-2/3, 1000, Скопје

За организацијата

Дејност

Промоција на волонтерски активности и размена на малди, Организирање на тренинзи, обуки, семинари, младиснки размени и итн.

Партнерства

Локални, основна членкана Коалиција СЕГА, Меѓунродни, ЕВС Акредитирана организација

Човечки ресурси

Никола Стонкоски- Претседател (1 вработен, 3 Хонорарци, 100 активни волонтери и членови)

Материјални ресурси

Проекти финасирани од ЕУ, Државни институци на Р.Македонија, Амбасада на САД во Р.Македонија

Коментари

x