Контакт информации

E-mail: youth_ceo@yahoo.com
Телефон: 078/200-675
Адреса: Ул. Васил Ѓоргов бб барака 4,, 1000, Скопје

За организацијата

Дејност

Младиснка организација со зелена програма, родова рамноправност и локална самоуправа, институции, меѓународни организации

Партнерства

Партнерства со невладини на национално и меѓународно ниво, локална самоуправа, институции, меѓународни организации

Човечки ресурси

Драгана Дрндаревска -Претседател

Материјални ресурси

Матријални ресурси се обезбедуваат по проекти

Коментари

x