Контакт информации

E-mail: zezovgiorgio@yahoo.com
Телефон: 072/252-976
Адреса: Ул. 11 Октомври бр. 15/2-1, 1400, Велес

За организацијата

Дејност

Младинска активност

Партнерства

Македонски и Европски младиснки организации

Човечки ресурси

Жежов Ѓорѓи -Претседател, (35 членови)

Материјални ресурси

Канцеларија

Коментари

x