Агенција за млади и спорт Ве известува дека потребната документација за јавниот повик за финансиска поддршка на здруженија и фондации, може да ја доставите електронски на:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.">

Потребните документи и содржината на јавниот повик се достапни на следниот линк: https://bit.ly/2UfkJSy

За сите дополнителни прашања во однос на јавниот повик слободно контактирајте не:

Телефон за контакт: 02 311 9628  

Сектор млади 

Лице за контакт: Ана Манасиева - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - 071259781 

Коментари