ams temel i dk

Директорот Каевски во придружба на Градоначалникот на Кисела Вода Филип Темелковски извршија увид на локацијата каде што треба да се изврши реконструкција на Пешачката Трим Патека која е во должина од 2.2 километри.

Проектот е предвиден да се реконструира во две фази.

Патеката започнува од влез на територијата на Општината Кисела а ќе се реконструира долж пругата до Булевар Србија. Градежните работи се очекува да започнат на почеток на месец март.

Коментари