The 2020 Gratitude Network Fellowship

пред 13 часа - Млади инфо

Fulbright-National Geographic Storytelling Fellowship

пред еден ден - Млади инфо

Anant Fellowship at Anant National University, India’s first Design University

пред 6 дена - Млади инфо

PhD Scholarship in Environmental Regulation of Nanomaterials

пред 7 дена - Млади инфо

ASEAN-INDIA Research Training Fellowship

пред 7 дена - Млади инфо

UNESCO/Japan Young Researchers’ Fellowship Programme

пред 7 дена - Млади инфо

КОНКУРС за кофинансирање на заеднички македонско – кинески научно-истражувачки проекти за периодот 2020 – 2021 година Краен рок за поднесување на предлози: 13.09.2019 година (2)

пред една недела - Министерство за образование и наука

Покана за Летна школа за молекуларна биологија во Котор, Црна Гора (2)

пред една недела - Министерство за образование и наука

TDR Postgraduate Scholarship in Implementation Research

пред една недела - Млади инфо

КОНКУРС за издавање на учебници за I година средно стручно четиригодишно образование (2)

пред една недела - Министерство за образование и наука

Конкурс за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Северна Македонија за студиската 2019/2020 година (2)

пред една недела - Министерство за образование и наука

Chulabhorn Graduate Institute (CGI) Post-Graduate Scholarship Program

пред една недела - Млади инфо

The University of Oulu Human Science Doctoral Programme 2020-2023

пред една недела - Млади инфо

AUC- UNDP African Young Women Leaders Fellowship Programme

пред една недела - Млади инфо

Getty Scholar Grants 2019 for Arts, Humanities or Social Sciences

пред една недела - Млади инфо

WCO Scholarship in Tokyo, Japan

пред една недела - Млади инфо

Swiss Government Excellence Scholarships for Foreign Scholars and Artist

пред 2 недели - Млади инфо

Mary Robinson Climate Justice Award 2019

пред 2 недели - Млади инфо

The DAFI (Albert Einstein German Academic Refugee Initiative) Scholarship Programme

пред 2 недели - Млади инфо

Knight Visiting Nieman Fellowships

пред 2 недели - Млади инфо

Camargo Core Program 2020-2021 for Scholars and Thinkers

пред 2 недели - Млади инфо

Deutsches Museum Scholar-in-Residence Program 2019

пред 2 недели - Млади инфо

Lazord Fellowship for Graduates in Egypt, Tunisia and Jordan 2019-2020

пред 3 недели - Млади инфо

КОНКУРС За избор на наставник за реализирање на дополнителна настава за основно образование на мајчин јазик за децата на граѓаните на Република Северна Македонија кои престојуваат во странство (2)

пред 3 недели - Министерство за образование и наука

One Young World Art Fellowship

пред 3 недели - Млади инфо

Ph.D. Scholarship in Economics and Finance in Milan, Italy 2019

пред 3 недели - Млади инфо

Radcliffe Fellowship Program

пред 3 недели - Млади инфо

КОНКУРС за издавање на учебници за I година средно стручно четиригодишно образование

пред 3 недели - Министерство за образование и наука

2019 News Corp Media Fellowship for Global Journalists

пред 3 недели - Млади инфо

Helmut Veith Stipend for Outstanding Computer Science Female Students

пред 4 недели - Млади инфо

Canon Collins Trust Scholarships for Postgraduate Study in South Africa

пред еден месец - Млади инфо

University Startup World Cup 2019

пред еден месец - Млади инфо

MJ Bear Fellowship

пред еден месец - Млади инфо

Конкурс за доделување стипендии “Борис Трајковски“ за студии од втор циклус на Извршната МБА програма на Универзитетот Шефилд за академската 2019/2020

пред еден месец - Министерство за образование и наука

Adelante Reporting Initiative Fellowship

пред еден месец - Млади инфо

Simons African Fellowship Program

пред еден месец - Млади инфо

The Global Campus South East Europe – European Regional Master’s Programme

пред еден месец - Млади инфо

Open Society Foundation Building Social Base Grant 2019

пред еден месец - Млади инфо

The Bitch Media Fellowships for Writers 2019

пред еден месец - Млади инфо

OHCHR LGBTI Fellowship 2019

пред еден месец - Млади инфо

Внесете го вашиот конкурс на GRID.MK
x

Наслов:  

Линк до документот: