Економист

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден час

Административен секретар

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден час

Електротехничар

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 3 часа

Угостителски работник

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 4 часа

Електричар за одржување

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 4 часа

Сметководител

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 4 часа

Презентер

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 5 часа

Поставувач на керамички плочки

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 5 часа

Сметководител

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 5 часа

Возач на комби

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 6 часа

Магационер

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 7 часа

Општ работник

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 7 часа

Фудбалер

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 7 часа

Градежен работник

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 8 часа

Архивар

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 8 часа

Продавач

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 9 часа

Келнер

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 10 часа

Шивач на текстил

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 10 часа

Помошник во кујна

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 10 часа

Специјалист за човечки ресурси

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 18 часа

Оператор за мелење на пластика

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 18 часа

Воспитувач

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 19 часа

Службеник во информативен контактен центар

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 20 часа

Службеник за општи работи

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 20 часа

Помошник готвач

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 24 часа

Келнер

објавено од Агенција за вработување на РМ пред 24 часа

Продавач

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Помошник готвач

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Помошник готвач

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Администратор

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Администратор

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Сметководител

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Администратор

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Шивач

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Комерцијалист

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Медицинска сестра

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Фармацевт

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Обезбедувач (заштита на лица и имот)

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Магационерски работник

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

Возач на товарно возило

објавено од Агенција за вработување на РМ пред еден ден

1 2 3 4 5 6 7  ... 
Внесете ја вашата понуда за пракса
x

Наслов:  

Опис:  

Времетраење (денови):

Област:

Град:  

Име на фирма:  

Веб страница на фирма:

Емаил за контакт: