Таа е бесплатна картичка за попусти кој секој студент на УКИМ има право да ја добие и да ги искористи попустите кои му се обезбедени со покажување на истата при купување во сите локации низ Скопје  со кои е склучен договор за попуст. 

Местата на кои можете да добиете попуст со коирстењето на оваа картуичка се следниве:

- Просветно Дело: 15% на сите услуги

- Trend Lounge Restaurant: 10% на сите услуги

- Hisar: 500 денари Скопје-Охрид-Скопје, 300 денари Скопје-Кичево-Скопје

- Domino's: 10% на сите пици

- Олимписки базен: 20% на дневна карта

- Коцка Caffe: 10% на целото мени

- Krem Caffe: 10% на сите услуги

- Stobi Caffe: 20% на сите пијалоци

- Arabesque: 15% на цело мени

- Allure Studio: 10% на сите услуги

- Dentika - J: 20% на сите услуги

- Firenza caffe: 20% на цело мени

- Papilon Travel: 300 денари на понуда

- Гајба Бар: 10% на целото мени

- Мезе Бар Сопотско: 50% на топени сирења

- Caffe Caffe: 10% на сите услуги

- Forza: 5% на салата

- Драмски театар: 50% на влезниците

- Планинарски дом ,,Смрека": 25% на ноќевање

- Оптика Елени: 100% гратис прегледи

- Logos Plus: 30% на курсеви по странски јазици

- Марбал: 25% на ориентален танц, пилатес, аеробик, латино фитнес

- Caffe Studio 54: 20% на сите услуги

- Mirage Club: 20% на цело мени до 21h, 50% на жестоки пијалоци секоја среда од 21h

- Accessories: 10% на сите производи кои не се на попуст

- Дарма Дома - недвижности: 10% на изнајмување

- Acid Wear: 5-10% на одредени видови артикли

- Drama Caffe: 20% на сите услуги

- Cream Caffe Бисер: 10% на сите услуги

- Forza Caffe: 5% на цело мени

- Scobul: 5-7% на сите услуги

- Реaл Сервис: 5% на технички преглед на возила