1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 

Стартува Европската недела на спортот

пред повеќе од една година

Европски триатлон куп во Охрид

пред повеќе од една година

Македонија домаќин на состанокот на Регионалната анти-допинг организација

пред повеќе од една година

Државни награди „8 Септември“ за посебни остварувања во спортот

пред повеќе од една година

Мото Рели „Македонија независност 2018”

пред повеќе од една година

Државни награди од областа на спортот

пред повеќе од една година

Стартува Балканско првенство во друмски велосипедизам за јуниори/ки, кадети/ки

пред повеќе од една година

Ристеми во посета на Општините Гостивар и Дебар: Фитнес зоните и тениските игралишта збирно место за најмладите

пред повеќе од една година

Средба Каевски-Новак

претставниците од Македонската Кошаркарска Федерација Генералниот секретар Моника Гаврилоска и Директорот на федерација Владимир Темелковски.

пред повеќе од една година

Европско првенство во кајак спуст на дива вода на Матка

На прес конференцијата учествуваа директорот на АМС Дарко Каевски, претседателот на организациониот одбор Димче Стефановски, како и директорот на натпреварот Љубомир Спасиќ.

пред повеќе од една година

Македонските млади ракометари со пласман на ЕП 2020

пред повеќе од една година

Fill the application:Agency of Youth and Sports together with the European Youth Foundation (EYF) are organizing a workshop on the opportunities for applying for projects through the EYF

пред повеќе од една година

Пријавете се: АМС заедно со Европската младинска фондација (EYF) организираат работилница за можностите за аплицирање проекти преку EYF

пред повеќе од една година

АМС горда на успехот на младите информатичари

пред повеќе од една година

Каевски: Со нашата поддршка овозможуваме развој на пинг-понг спортот во Македонија

пред повеќе од една година

АМС со апел до навивачите: Спорт без насилство, да навиваме достоинствено и спортски

пред повеќе од една година

Каевски во посета на ,,Летниот училиштен спортски камп" во Охрид

пред повеќе од една година

Формирана Федерацијата на спортски ветерани на Република Македонија

пред повеќе од една година

Андреј Стојановски на Европско во Лублин, Полска

тојановски ќе настапи на 200,400 и 1500м слободен стил, 200 и 400м мешано, како и на 200м градно.

пред повеќе од една година

Прием за пеливанската надеж Кадир Камбери

Приемот го организираше заменик директорот на Агенцијата за млади и спорт Газменд Ристеми во присуство на претседателот на федерацијата за пеливанско борење Амет Асан, како и генералниот секретар на федерацијата Боро Лазаревски.

пред повеќе од една година

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...