1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 

Пет медали за младите олимпијци по природни науки

Тие, заедно со Теона Крстевска, се дел од македонскиот олимписки тим, кој после четиримесечни селекции низ општински, регионални и државни натпреварувања, како и доусовршувања на ПМФ зема право да учествува на ова големо натпреварување.

пред 7 месеци

Доделени наградите за најдобри млади уметници од проектот „Млади уметници"

пред 7 месеци

Прогласување на најдобрите од проектот ,,Млади Уметници"

пред 7 месеци

Доделени наградите за најдобрите млади поети од „Kонкурсот на АМС" за 2019 година

пред 7 месеци

Продолжува кампањата „Насилството раѓа насилство – сопри го, не го разгорувај“

пред 8 месеци

Каевски се обрати на финалната конференција на Евро - Атлантскиот Совет на Македонија

пред 8 месеци

Продолжува проектот “Стоп на пороците кај младата популација’’

пред 8 месеци

Прием на освојувачот на ,,Златниот Гонг” и македонска боксерска надеж Јасин Љама

пред 8 месеци

Реконструкција на спортската сала во Ресен

Спортската сала во Ресен, е еден од објектите на кои им е беше потребна интервентна реконструкција, во повеќе сегменти, а истата претставува објект во кој спортуваат и рекреираат луѓе од сите возрасни категории од Ресен и околината.

пред 8 месеци

50 години од првиот “Златен гонг”

Вели Мумин, Аце Русески, Мустафа Алија, Реџеп Реџеповски, Гоце Јаневски, Примислав Димовски.

пред 8 месеци

Завршени обуките за претприемништво и деловни вештини

пред 8 месеци

Стартуваше реконструкцијата на спортската сала во Неготино

пред 8 месеци

Објавен огласот за финансиска поддршка на здруженија и фондации

пред 8 месеци

Објавен јавниот повик за аплицирање со бизнис план од млади лица „Млади претприемачи“

пред 8 месеци

Реконструкција на базенот во Струга

Започна реконструкцијата на базенот во Струга, еден од најголемите проекти во програмата на Агенција за млади и спорт, кој се очекува да биде отворен до крајот на 2020 година.

пред 8 месеци

Обновен објектот на опожарениот едриличарски клуб во Струга

пред 8 месеци

Стартуваше обуката за развој на претприемачкиот дух и деловните вештини

пред 9 месеци

Преку 100 играчи од 18 држави на Челенџ турнир во Скопје

Томас Вајкарт.

пред 9 месеци

Скопје трча

пред 9 месеци

Продолжен рокот за пријавување за ,,Конкурсот за млади поети" и ,,Конкурсот за млади ументици"

пред 9 месеци

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...