1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 

Авицена-женска трка како увертира на Скопскиот маратон

пред повеќе од една година

Отворен повик за апликација за волонтер од мировен корпус

пред повеќе од една година

Соопштение

Апликацијата и замислата на целиот проект беше под водство на Мр Александра Дичевска, советник за меѓународна соработка во Агенцијата за млади и спорт и Национален координатор за проектот за кој добивме позитивен одговор.

пред повеќе од една година

Отворено државното првенство во кошарка за основки

пред повеќе од една година

Инвестиција во Карпош: Нова фитнес зона за младите.

Каевски, посочи дека Агенцијата работи на приближување на спортот и спортските активности до сите граѓани, и дека овој проект ќе продолжи и во претстојниот период.

пред повеќе од една година

Средба по повод процесот и активностите на RYCO канцеларијата

пред повеќе од една година

Прес-конференција по повод 50.традицонален Илинендски Слалом ИКАС

Во спортско рекреативниот центар Матка, на 7 и 8 април ќе се одржи јубилејниот 50. Илинденски кајак слалом – ИКАС. Седум дена претходно ќе почне 10-дневен камп за талентирани млади кајакари. Заедно со слалом натпреварот ќе се одржи првото коло од Евр

пред повеќе од една година

Избран новиот младински претставник во Управниот Одбор во РИКО

пред повеќе од една година

Каевски: Со одржувањето на Мавровскиот меморијал ја продолжуваме традицијата на големи светски настани во Македонија

Во Маврово од 6 до 8 март ќе се одржи традиционалниот 55-ти Мавровски меморијал, спортска манифестација која го промовира Маврово и Република Македонија. И оваа година натпреварувањето ќе биде поддржано од Агенцијата за млади и спорт.

пред повеќе од една година

Известување во врска со Конкурсот за младински преставник во Управниот Одбор на РИКО

пред повеќе од една година

Конкурс за студирање во Руската федерација

пред повеќе од една година

Објавен Конкурсот за младински преставник во УО на РИКО

пред повеќе од една година

Прва работна средба на работната група за избор на младински преставник во ОУ на РИКО

На 27 август 2015 г. во рамки на Самитот за Западен Балкан одржан во Виена (Австрија), од страна на премиерите на 6 земји (Македонија, Босна и Херцеговина, Србија, Албанија, Црна Гора и Косово) беше потпишана Заедничка декларација за воспоставување н

пред повеќе од една година

Македонските каратисти со сребро од Сочи

Каевски ја искажа својата, но и заложбата на Агенцијата за млади и спорт за развој на македонското карате, особено по неговиот прием во семејството на Олимписките спортови.

пред повеќе од една година

Панел дискусија „Колку се почитуваат работничките права на младите во РМ?“

.

пред повеќе од една година

Панел дискусијата „Колку се почитуваат работничките права на младите во Македонија"

пред повеќе од една година

Работна средба со спортски работници и спортски федерации

.

пред повеќе од една година

Објавена Одлуката за формирање работна група за избор на младински преставник во Управниот одбор на Регионалната канцеларија за млади на Западен Балкан (РИКО)

пред повеќе од една година

Прием за македонските скијачи пред настап на зимските ОИ

Антонио Ристевски, кој  е најискусен меѓу натпреварувачите, со учество на својата трета Олимпијада, ќе настапи во слалом и велеслалом со обезбедена А олимписка норма, и ќе се обиде да го подобри 29.место освоено на претходните олимписки игри во Сочи.

пред повеќе од една година

Неформални средби со министрите за спорт и млади на Србија и Бугарија

пред повеќе од една година

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...